Todellinen haamumaali Liigassa – Kärppien Victor Berglund tuuletti osumaa, vaikkei kiekko edes käynyt maalissa

Victor Berglund Kärpät

Liigan keskiviikon kierroksella nähtiin erikoinen tapaus, kun Kärppien Victor Berglund luuli tehneensä ottelun avausmaalin.

Liigan varsinainen avauskierros pelattiin keskiviikkona ja Oulussa nähtiin Kärppien ja Sportin välinen tiukka vääntö, joka kääntyi jatkoajalla Kärpille maalein 2-1.

Ottelun huomionarvoisin tilanne liittyi kuitenkin avausmaaliin, joka hetken päästä osoittautuikin ohilaukaukseksi. Tämä tapahtui toisessa erässä, kun Peter Tiivola petasi Victor Berglundille hyvän vetopaikan keskustaan.

Berglund niittasi kiekon ranteella pussiin, päätuomari Lassi Heikkinen tuomitsi tilanteen maaliksi ja kotiyleisö juhli omiensa avausosumaa. Kun maalia jo kuulutettiin, kutsui Sportin valmennusjohto tuomaristoa pakeilleen. Sportin penkiltä kyseenalaistettiin oliko koko maalia koskaan syntynytkään ja päätuomaripari Heikkinen-Sakari Suominen löysi itsensä toimitsija-aitiosta ihmettelemästä videomonitoria.

Hetken kelailun jälkeen paljastui, että Sportin valmennusjohto oli kuin olikin oikeassa. Berglundin laukaus sujahti niukasti tolpasta ohi ja holahti verkkoa reunustavaan pussiin, eli kiekko ei siis koskaan käynytkään maalissa, vaikka kaikki niin ehtivätkin luulla.

Kaikki ehtivät luulla, että Kärppien Victor Berglund teki ottelun avausmaalin, kunnes totuus paljastui videoiden avulla:

Katso myös: Jukka Rautakorpi kävi hiilenä tästä tilanteesta – “Ehdottomasti iso jäähy jäi viheltämättä”


Joukkueet: