Viasat jatkaa tv-oikeuksien rohmuamista – ohjelmistoon myös La Liga ja Serie A!

Televisioyhtiö Viasat ilmoitti tiistaina hankkineensa tv-oikeudet Espanjan La Ligaan, Italian Seria A:han sekä Ranskan Ligue 1:een. La Liga ja Serie A alkavat näkyä heti, Ligue 1 vuonna 2016.

Viasat hankki jo aiemmin oikeudet Englannin Valioliigaan ensi kaudesta alkaen. Kanavalla on oikeudet Suomessa myös NHL:ään, jalkapallon Mestarien liigaan ja KHL:ään.

”La Ligan ja Serie A:n lähetykset keräsivät suuren suosion jo viime kaudella kanavillamme ja Viaplayssa. Kun lähetysoikeussopimuksemme päättyivät viime kauden jälkeen, suomalaiset jalkapallon ystävät joutuivat valitettavasti alkukauden olemaan ihmeissään La Ligan ja Serie A:n puuttuessa ohjelmistosta. Uskon kuitenkin, että Viasatin ja Viaplayn nykyiset ja tulevat asiakkaat ovat innoissaan tavasta, jolla vastasimme asiakkaidemme toiveisiin; UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, FA Cup ja DFB Pokal jatkossa saatavilla samoilta kanavilta ja samasta palvelusta kaikilla kodin laitteilla”, kertoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen Viasatin tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Viasat Sport ja Viaplay aloittavat lähetykset jo tulevana viikonloppuna La Liga ja Serie A-otteluiden osalta. Tarkemmat tiedot lähetyksistä julkistetaan vielä myöhemmin kuluvalla viikolla. La Liga ja Serie A näkyvät kuluvalla kaudella Viasat Sport- ja Viasat Kulta -kanavapakettien ja Viaplay-palvelun tilaajille.