Viaplay ilmoitti ilouutisista – McGregor vs. Nurmagomedov ei olekaan PPV-ottelu

UFC257 Viaplay floyd McGregorin Mayweatherin kohtaaminen UFC Eddie Alvarez Conor McGregor / Pallomeri.net
floyd UFC Eddie Alvarez Conor McGregor / Pallomeri.net

Viaplay julkisti maanantaina todellisen huippu-uutisen, sillä Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov -ottelu kuuluu sittenkin normaaliin urheilupaketteihin.

Yhtiö ilmoitti aikaisemmin, että UFC:n huippuottelu näkyy ainoastaan PPV-periaatteella eli kamppailu tarvitsee ostaa erikseen, vaikka olisi Viasatin kanavapaketin tilaaja. Myös hinta kerrottiin silloin julkisuuteen, sillä McGregor-Nurmagomedov-matsin uutisoitiin kustantavan 59,95 euroa.

Nyt Viaplaylta kerrottiin kuitenkin muutoksesta koskien UFC 229 -tapahtumaa, sillä sitä ei tarvitsekaan ostaa erikseen, vaan se kuuluu automaattisesti kaikille Viaplay Fighting – ja Urheilu -pakettien tilaajille.

Mainos alkaa:

– Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin välinen ottelu 6. lokakuuta TULEE KUULUMAAN Viaplayn urheilupaketteihin EIKÄ ole PPV-ottelu kuten aikaisemmin on ilmoitettu. Koko UFC229 -otteluilta on siis mukana Viaplay Fighting – ja Urheilu -paketeissa, Viaplayn virallisella Twitter-tilillä todetaan.

McGregorin ja Nurmagomedovin välinen ottelu on ohjelmassa 6. lokakuuta. Superottelu käydään Las Vegasin T-Mobile Arenalla.

Viaplay kertoi urheiluväelle ilouutisia