Suomi – Bosnia-Hertsegovina ilmaiseksi Viafree-palvelun kautta – tässä live stream

Bosnia Kazakstan Tanska Ruotsi Huuhkajien uefa Viafree otteluohjelma Ranska-Suomi Puola-Suomi Irlanti-Suomi Huuhkajien jalkapallon EM-kisoissa EM-kisojen Uefa Kreikka-Suomi Huuhkajien Huuhkajat Suomi Teemu Pukki Urheilukalenteri huuhkajat / Pallomeri.net
Kuva: Getty Images

Helsingin Olympiastadion saa kunnian isännöidä keskiviikkona Suomen ja Bosnia-Hertsegovinan välistä ottelua. Kamppailu käynnistyy klo 21:45. Viafree välittää ottelun suorana lähetyksenä.

Jalkapallon MM-karsinnat starttaavat Huuhkajien osalta keskiviikkona, kun vastaan asettuu Bosnia-Hertsegovina. Maa on tuttu EM-karsinnoista, jolloin Suomi nappasi kotikentällään 2-0-voiton. Myös tällä kertaa voitto maistuisi, sillä Bosnia on yksi niistä joukkueista, jolta pisteet ovat ehkä hieman helpommin otettavissa, varsinkin jos vertaa Ranskaan tai Ukrainaan.

Jännittävä taisto on taatusti luvassa, joten Suomessa kannattaa ehdottomasti virittäytyä vastaanottimien ääreen ja nauttia huippufutiksesta. Teemu Pukki ja kumppanit ovat vireessä seurajoukkueissaan ja se jos mikä lupaa hyvää myös maajoukkueelle.

Tämä MM-karsintojen avausottelu polkaisee samalla käyntiin suomalaisen jalkapalloilun isoimman vuoden, sillä kesällä odottaa himoitut jalkapallon EM-kisat. Tätä ennen on kuitenkin suoritettava mainiosti MM-karsinnoissa, jotta arvokkaat pisteet tarttuisivat matkaan maaliskuun otteluista.

Näin katsot Suomi – Bosnia-Hertsegovina -ottelun TV:stä

Viasat ja Viaplay omistavat Suomen MM-karsintojen tv-oikeudet, joten kaikki Huuhkajien pelit näkyvät sitä kautta. Tämän lisäksi Suomen peleihin on tarjolla myös ilmainen vaihtoehto, sillä Viasatin Viafree.fi-palvelu lähettää kaikki Suomen karsintapelit maksutta.

Mikäli et omista maksullista Viasatia tai Viaplayta, niin pääset seuraamaan kamppailua suorana lähetyksenä Viafree-palvelun kautta TÄSTÄ LINKISTÄ! Se on täysin ilmainen palvelu ja sen saat toimimaan rekisteröitymällä sisään.

Huuhkajien otteluohjelma MM-karsintoihin:

24.3. Suomi – Bosnia-Hertsegovina
28.3. Ukraina – Suomi

4.9. Suomi – Kazakstan
7.9. Ranska – Suomi

9.10. Suomi – Ukraina
12.10. Kazakstan – Suomi

13.11. Bosnia-Hertsegovina – Suomi
16.11. Suomi – Ranska