Video: Stuttgart-hyökkääjä yllätti Bremenin housut kintuissa – löi vielä lisää löylyä veskarille ennen kuin pisti pallon maaliin

Silas Wamangituka Vfb Stuttgart / Pallomeri.net

Vfb Stuttgart kaatoi Werder Bremenin ja tapahtumien keskiössä oli Silas Wamangituka, joka nöyryytti Bremen alakertaa jäätävästi.

Sunnuntain Bundesliiga-kierroksella Werder Bremenin kohtaloksi osui hävitä kotikentällään Vfb Stuttgartille maalein 1-2.

Stuttgart johti ottelua 1-0 Silas Wamangitukan avausjakson rankkarimaalilla aina lisäajalle asti, jolloin sama mies maalasi jälleen, mutta tällä kertaa maalia isommaksi muodostui tyyli, jolla hän sen teki. Ja tämä siitäkin huolimatta, että maali osoittautui lopulta voittomaaliksi. Niin tylysti Wamangituka kyykytti Bremenin alakertaa.

Kaikki alkoi, kun Stuttgartin puolustaja lähetti vasemmalta laidalta pitkän pallon kohti Bremenin maalia. Bremen-toppari Ömer Toprak yritti ohjata pallon rinnallaan maalivahti Jiri Pavlenkalle, mutta he eivät huomanneet lainkaan taustalta tilanteeseen juossutta Wamangitukaa, joka astui heidän väliinsä, riisti pallon ja sai kävellä kaikessa rauhassa kohti tyhjää Bremenin maalia.

Bremenin kaikki pelaajat luovuttivat toivottomalta näyttäneen tilanteen, joka oli jo itsessään tarpeeksi nöyryyttävä, mutta Wamangituka ei ollut vielä tyytyväinen. Hän hidasti menoaan ja hiipi kohti maalia odottaen, että maalivahti Pavlenka vielä lähtisi hänen peräänsä.

Wamangituka sai haluamansa, odotti että Pavlenka pääsi iholle ja sitten potkaisi pallon maaliviivan päältä sisään. Tämä suivaannutti Bremenin Davie Selken, joka tuli uhittelemaan Wamangitukalle. Ottelun erotuomari antoi tilanteesta ja jälkipeleistä molemmille varoitukset.

Stuttgart-hyökkääjä Silas Wamangituka antaa todellisen iskun vyön alle:

Katso myös: Video: Kosto kaatoi WBA:n korttitalon – Matheus Pereira potkaisi vastustajaa vatsaan ja näki punaista


Joukkueet: