Vetoyhtiö uskoo: Ferrari-tulokas Charles Leclerc pesee Valtteri Bottaksen

Vetoyhtiö uskoo: Ferrari-tulokas Charles Leclerc pesee Valtteri Bottaksen

Vetoyhtiö Coolbet on melko varma siitä, että Ferrarin tulokaskuski Charles Leclerc on huomattavasti Valtteri Bottasta parempi tulevalla kaudella.

Coolbetin kausikertoimissa on nähtävissä, että Ferrari olisi alkavalla kaudella entistä pahempi uhkaaja Mercedeksen ylivoimalle. Nimittäin kertoimien valossa Charles Leclerc tulee olemaan selvästi vahvempi kuin Mercedeksen Valtteri Bottas.

Vetoyhtiö Coolbet pitää asiaa sen verran selvänä, että Leclercin sijoittuminen MM-sarjassa Bottasta paremmin antaa kertoimeksi vain 1.42. Myös osakilpailuvoittojen määrässä Leclerc on huomattavasti suurempi suosikki, sillä nuoren kuskin yli 2,5 osakilpailuvoittoa antaa kertoimeksi vain 1.45, kun taas Bottaksen vastaava kerroin on 2.75.

Vetoyhtiössä nähdään Leclercillä myös mahdollisuus F1-sarjaa viime vuosina hallinnutta Lewis Hamiltonia vastaan, sillä monacolaiskuskin voitto MM-sarjassa Hamiltonista antaa kertoimeksi 2.25. Puolestaan Hamiltonin voitto antaisi rahat takaisin 1-60-kertaisena.

#Pelipaikoilla-podcast nosti F1-kauden parhaimmat vetokohteet esiin – ota valinnat kuunteluun!

Lewis Hamilton suurin mestarisuosikki

Hamilton on jälleen kerran suosikki maailmanmestariksi, sillä britin MM-voitto antaa kertoimeksi 2.50. Sen sijaan Valtteri Bottas on vasta viidenneksi todennäköisin mestari, sillä suomalaisen edelle mahtuvat Ferrari-kuskien lisäksi myös Red Bullin Max Verstappen. Bottaksen maailmanmestaruus antaisi rahat takaisin peräti 21-kertaisena.

PS. F1-kausi alkaa – nappaa ilmaisveto Australian GP:hen!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut