Vetovihjeet: West Ham – Manchester United | 19.9 klo 16:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat sunnuntain Valioliiga-kierrokselta, jossa kohtaavat West Ham ja Manchester United. Tsekkaa pelivalinta!

West Ham – Manchester United

Kumpikin joukkue on aloittanut kauden mainiosti, joten kamppailusta on luvassa taatusti laadukas. Isäntien kannalta merkittävä poissaolo on pelikiellossa oleva Michail Antonio, joka on koko sarjan maalipörssin kärkinimi. Antonion korvaaminen on mahdotonta, joten pienten marginaalien pelissä tuo voi nousta ratkaisevaan asemaan.

Man United tulee taatusti ärsytettynä otteluun, sillä joukkue kärsi Mestarien liiga yllätystappion Young Boysille. Hyökkäys on Ronaldon myötä jäätävän kova, joten tehoja tulee varmasti ottelusta toiseen.

West Ham kykenee haastamaan ManU:n, mutta Antonion poissaolo antaa helpotusta sen verran vieraille, että lapulle lähtee kohteeksi 2.

19.9. klo 16:00
West HamMan United
Vihje: Man United
Kerroin: 1.80

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!