Vetovihjeet: Venäjä – Suomi | 11.11. klo 18:30

KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet tulevat illalla pelattavasta Leijonien matsista, jossa vastaan asettuu Venäjä. Kiekko tippuu jäähän klo 18:30.

Coolbetin uudet asiakkaat: Huuhkajien voitolle megakerroin 20.0! Max. panos 5€!

Venäjä – Suomi

Leijonien Karjala-turnaus käynnistyy torstai-iltana klo 18:30 Hartwall Arenalla, kun vastaan asettuu Venäjä. Suomella on turnauksessa todella mielenkiintoinen ja kova nippu, joten ainoastaan turnausvoitto kelpaa. Sen sijaan Venäjän rosteri on täynnä junnuja, jotka nimenä eivät varmastikaan soita mitään kelloja.

Suomella pitäisikin olla loistavan iskun paikka, kunhan asenne on kunnossa. Mikäli valmistautuminen ei ole onnistunut, niin taitavat venäläispelaajat pystyvät rankaisemaan. Jos paketti pysyy kasassa ja jokainen suomalaispelaaja täyttää oman ruutunsa, niin kotiyleisön pitäisi päästä juhlimaan voittoa.

Napataan lapulle Coolbetilta Suomen voitto, josta on tarjolla kertoimeksi 1.72.

11.11. klo 18:30
VenäjäSuomi
Vihje: Suomi
Kerroin: 1.72

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!