Vetovihjeet: Venäjä ja Saudi-Arabia saavat kunnian käynnistää MM-kisat

vetovihjeet MM-kisat / Pallomeri.net

Päivän kuumimmat vetovihjeet tulevat tänään MM-kisojen avausotteluun, jossa vastakkain iskevät kisaisäntä Venäjä ja Saudi-Arabia.

Vetovihjeet:

Venäjä-Saudi-Arabia

Kisaisäntä Venäjällä on hirmuiset paineet, sillä maalta odotetaan menestystä MM-kisoissa. Kaikki ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista, sillä joukkueen materiaali on suoraan sanoen surkea. Avausottelu tuleekin määrittelemään paljon kisojen luonnetta, sillä tappio suistaisi Venäjän katastrofaalin partaalle.

Mainos alkaa

Saudi-Arabia on myös yksi kisojen surkeimmista joukkueista, mutta maa saa lähteä täysin paineettomasta tilanteesta turnaukseen. Saudi-Arabia osoitti harjoitusottelussa Saksaa vastaan, että joukkuetta ei kannata aliarvioida, sillä se haastoi hallitsevan maailmanmestarin ihailtavasti. Varsinkin joukkueen vastaiskut olivat myrkkyä jopa Saksalle. Vaikka ottelusta jäikin käteen 1-2-tappio, niin se antoi varmasti rutkasti itseluottamusta turnaukseen avauspeliin. Saudi-Arabiasta saa niin maittavia kertoimia, että hypätään vierailijoiden kelkkaan. Laitetaan lapulle vierasjoukkueen yli 0,5 maalia.

Tsekkaa myös: Maailman suurin jalkapalloturnaus alkaa – nappaa 10€ ilmaisvetoja MM-kisoihin

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!