Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Veikkausliigasta overia ja underia!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Veikkausliigasta. Lapulle poimittiin yksi kohde molemmista illan otteluista.

Vetovihjeet triplaukseen – perjantai:

Ilves – AC Oulu

AC Oulu löytyy sarjajumbon paikalta, mutta uudet vahvistukset tuottivat heti tulosta, kun joukkue kaatoi HJK:n 2-1. Tämän jälkeen oli kuitenkin vuoro palata tappiolinjalle, mutta tuossakin pelissä oululaiset onnistuivat toki tekemään SJK:n reppuun kaksi osumaa (3-2).

Ilves lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina, mutta tuskin vieraatkaan maaleitta jäävät. Lapulle lyödäänkin AC Oulun yli 0,5 maalia.

FC Lahti – KTP

Lahti saa vieraakseen KTP:n, joka löytyy sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta, vain pisteen AC Oulua edellä.

Ongelma KTP:n pelaamisessa ei niinkään ole ollut se, että omissa olisi kolissut runsain määrin, vaan lähinnä se, ettei joukkue ole itse löytänyt maalinteon reseptiä.

Kun vielä FC Lahdenkin kolme viimeisintä matsia ovat päättyneet numeroihin 1-1, 1-1 ja 0-1, on valintamme selvä. Lapulle poimitaan ottelun alle 2,5 maalia.

TÄSTÄ TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!