Vetovihjeet 04.12: Valioliiga-herkkua tarjolla keskellä viikkoa!

Vetovihjeet 04.12: Valioliiga-herkkua tarjolla keskellä viikkoa!

Valioliigaa pelataan hieman poikkeuksellisesti keskellä viikkoa. Tämän illan vetovihjeet tulevat Leicesterin ja Watfordin välisestä ottelusta.

Vetovihjeet 04.12.

Leicester – Watford

Valinta: Alle 3 maalia (2,03)

Keskiviikon vetovihjeet napataan Leicesterin ja Watfordin välisestä kamppailusta, vaikka illan mielenkiintoisin ottelu nähtänee Manchesterissa, kun Jose Mourinho palaa Old Traffordille.

Kotijoukkue Leicester on pelannut tähän mennessä sensaatiomaisen kauden ja joukkue on kerännyt tähän mennessä keskimäärin enemmän pisteitä kuin historiallisella mestaruuskaudella. Brendan Rodgers on onnistunut luomaan Leicesterille erittäin hyvän pelisysteemin ja se näkyy Leicesterin otteissa.

VOITA KAHDEN HENGEN VIP-MATKA TALLINNAN LIIGA-PELEIHIN!

Vierasjoukkue Watfordin kausi on ollut tähän mennessä täysi katastrofi. Ennen kaudena alkua Valioliigan keskikastiin ennakoitu joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon viimeisellä sijalla. Watford on onnistunut voittamaan tällä kaudella vain yhden ottelun, joten jumbosija on täysin oikeutettu.

Watford antoi Javi Gracialle potkut syyskuussa heikkojen tuloksien ansiosta. Tilalle palkattiin tuttu mies Quique Sanchez Flores. Flores ei saanut Watfordin kurssia käännettyä ja nyt myös Flores potkittiin ulos, joten seuralle tuttu sekoilu on saamassa jälleen jatkoa.

Leicester ei kompuroi kotikentällään

Leicester lähtee illan otteluun suurena suosikkina. Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat täysin eri suuntiin ja on vaikea uskoa, että Watford kykenee tänään yllätykseen. Watford on tehnyt tällä kaudella vain yhdeksän maalia, joten maalinteko on tökkinyt todella pahasti. Leicester on puolestaan päästänyt viidessä edellisessä Valioliiga-ottelussaan vain yhden maalin.

Leicester hoitanee keskiviikon ottelusta kolme pistettä, mutta maali-iloittelu saattaa jäädä näkemättä. Watfodin väliaikaiset valmentajat Hayden Mullins ja Graham Stack haluavat varmasti teljetä ensimmäiseksi Watfordin vuotavan puolustuslinjan ja näin ollen maalimäärä voi jäädä tänään lopulta yllättävän pieneksi.

Yllä mainitut asiat huomioiden, alle kolmelle maalille tarjottu Coolbetin 2,03 kerroin kelpaa mukaan keskiviikon betseihin.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut