Vetovihjeet: Laitetaan rahat kaksinkertaistumaan Valioliiga-tuplalla!

Vetovihjeet: Laitetaan rahat kaksinkertaistumaan Valioliiga-tuplalla!

Lauantain ensimmäiset vetovihjeet tulevat Valioliigasta! Tänään lapulle isketään suursuosikkeja maltillisilla tasoituksilla.

Jos suunnittelet lauantaille myös lätkävetoja, kannattaa tämäkin tsekata:

Liiga-kausi käynnistyy: Nappaa 10 euron ilmaisveto avauskierrokselle!

Vetovihjeet:

Liverpool – Newcastle

Jürgen Kloppin ryhmä on aloittanut kauden majesteettisella tavalla, sillä neljästä ottelusta tuloksena on yhtä monta voittoa. Lauantaina klo 14:30 alkavaan otteluun sen vieraaksi Anfieldille saapuu Newcastle.

Vaikka Newcastle hakikin jopa sensaatiomaisen voiton Tottehamista pari kierrosta sitten, on rehtiä todeta kyseessä olleen vain suonenveto. Liverpool tulee tänään näyttämään kaapin paikan yhdelle Valioliigan heikoimmista joukkueista. Pool -1 lapulle.

Norwich – Manchester City

Liverpool näytti Norwichille kauden avausottelussa, missä Valioliigan – ja koko maailman – huipputaso tällä hetkellä menee. Teemu Pukin ja kumppaneiden kannalta harmillista on se, että tämä taso on kaukana siitä tasosta, johon Norwichilla on kykyä yltää.

Vaikka #PukkiParty jatkuisikin tänään suomalaishyökkääjän maalin muodossa, se tuskin tuo paljon lohtua, sillä Cityn tähtisikermä tulee mitä todennäköisimmin osumaan useamman kerran. Myös tämä ottelu tulee ratkeamaan suosikin hyväksi vähintään kahden maalin erolla.

vetovihjeet la 1409 valioliiga

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut