Vetovihjeet: Unkari – Ranska | La 19.6. klo 16:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Unkari ja Ranska iskevät yhteen lauantain ensimmäisessä EM-ottelussa. Ottelun ennakkosuosikista ei pitäisi olla mitään epäselvyyksiä. Tässä vetovihjeet matsiin!

SUOMI–BELGIA-KISA: Lähimmäksi veikanneelle Teemu Pukin fanipaita!

Jyrääkö Ranska ylivoimaiseen voittoon?

Unkarin rooli näissä kisoissa on melko lohduton, sillä pelit ”kuolemanlohkoksi” nimetyssä F-lohkossa alkoivat ehkäpä sillä helpoimmalla mahdollisella ottelulla Portugalia vastaan – ja tuostakin matsista tuloksena oli 0-3-tappio.

Nyt vastaan asettuu Ranska, joka kaatoi omassa avausottelussaan Saksan lukemin 1-0.

Ei tarvitse olla kovinkaan suuri ennustaja veikatakseen, ettei Unkarin iltapuhde tule olemaan ainakaan helpompi kuin tiistaina.

Ranska on näiden kisojen yksi suurimmista mestarisuosikeista, ja sellaiseksi joukkue voidaan viimeistään lukea Saksa-voiton jälkeen.

Unkari pääsee toki pelaamaan kotiyleisönsä edessä Budapestissä, mutta se ei tule muuttamaan sitä faktaa, että voiton nappaa vierasjoukkue – ja vieläpä varsin selvin lukemin. Lapulle lähteekin siis Ranskan vähintään kahden maalin voitto.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!