Vetovihjeet: KHL:stä löytyy tiistai-iltaan pari maistuvaa kohdetta

Vetovihjeet: KHL:stä löytyy tiistai-iltaan pari maistuvaa kohdetta

Tiistain vetovihjeet tulevat KHL-kierrokselta, josta löytyy kaksi maukasta pelivalintaa. Alta löytyvällä tuplalla lähdetäänkin jatkamaan hyvää osumaputkea!

Vetovihjeet:

Salavat Ufa – Kunlun

Kunlun pelaa tänään kauden ensimmäisen vierasottelun, kun edessä on ottelu Salavat Ufaa vastaan. Joukkueet kohtasivat Kiinassa heti alkukaudessa kahdesti ja kumpikin kirjautti tililleen yhden voiton. Ufa on kuitenkin kotikaukalossaan selvä voittajasuosikki ja vain voittoa sopii odottaa. Kunlun on täysin erilaisen haasteen edessä, kun alla on pitkä vierasmatka ja aikaerorasitus. Varsinkin alkukaudesta tuo saattaa tulla monelle uudelle pelaajalle yllätyksenä. Ufan voittoa lapulle

Dynamo Moskova – Admiral Vladivostok

Dynamo Moskovan vieraskiertue sujui surkeissa merkeissä, sillä kolme ottelua toivat tilille vain yhden pisteen. Sen sijaan kotikaukalossa on kulkenut, koska tilillä on pelkästään voittoja. Myös maaleja on syntynyt omien kannattajien edessä yhdeksän kappaletta. Admiral on aloittanut kauden ihan kohtalaisesti, mutta perinteisesti vieraissa joukkue on vuodesta toiseen ongelmissa. Nyt vastaan tulee erittäin sisuuntunut Dynamo, joten kyyti voi olla kylmää. Varsinkin isäntien hyökkäysvoima on sellaista luokkaa, että maaliverkot tulevat heilumaan.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut