Vetovihjeet: Eurooppa-liigan karsinnoissa vilkas torstai-ilta

Vetovihjeet: Eurooppa-liigan karsinnoissa vilkas torstai-ilta

Vetovihjeet tulevat torstaina Eurooppa-liigan karsinnoista, jossa pelataan yli 40 ottelua. Tässä torstai-illan herkullisimmat pelivalinnat.

Vetovihjeet:

Brann – Shamrock Rovers

Norjalainen Brann on pelannut ihan kelpo kauden omassa pääsarjassaan, sillä joukkue taistelee tiukasti kärkisijoista. Nyt vieraaksi saapuva Shamrock ei ole Brannin tasoinen joukkue, joten isäntien on pakko saada hyvä tulos kotikentältä. Kotietu lisää entisestään Brannin suosikin asemaa, joten kotivoitto tuoksuu vahvasti ilmassa.

Molde – KR Reykjavik

Molde on tällä hetkellä Norjan liigan kärki, joten joukkue pääsee hyvällä itseluottamuksella europeleihin. Islantilainen KR Reykjavik joutuu kovan haasteen eteen, sillä Molde on pari pykälää kovempi joukkue. Isännät saattavat jopa paketoida otteluparin torstaina. Sen verran suuri tasoero joukkueiden välillä on.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut