Vetovihjeet: Mestarien liigan karsinnoissa mennään jälleen useamman pelin voimin

Vetovihjeet: Mestarien liigan karsinnoissa mennään jälleen useamman pelin voimin

Vetovihjeet keskiviikolle tulevat Mestarien liigan karsinnoista, jossa pelataan jälleen useampi mielenkiintoinen kohtaaminen. Tässä pelivalinnat illalle.

Vetovihjeet:

Linfield – Rosenborg

Norjalainen Rosenborg on ollut yllättävän suurissa vaikeuksissa oman maansa pääsarjassa. Nyt viime aikoina peli on alkanut kuitenkin luistamaan ja tulokset ovat olleet hyviä. Sama tahti sopii jatkua myös Mestarien liigan karsinnoissa, sillä joukkue on selvä suosikki ottelupariin Linfieldiä vastaan. Mikäli Rosenborg pystyy pelaamaan edes lähellä omaa tasoaan, niin tuloksena pitäisi olla vierasvoitto.

BATE – Piast

Valkovenäläinen BATE on tuttu joukkue näistä kinkereistä ja kokemusta europeleistä löytyy runsaasti. Tämä voikin olla ratkaiseva etu, kun vastaan asettuu hieman yllättäen seurahistoriansa ensimmäistä Puolan mestaruutta juhlinut Piast. Vierasjoukkue on laadukas nippu, mutta löytyykö europeleihin tarvittava vire, kun edellinen tosipeli on toukokuulta. Kertoimet povaavat ottelusta vähämaalista, mutta täällä lyödään vastapalloon otteluun yli 1,5 maalia. Yli 2,5 maaliakin saattaa olla kokeilemisen arvoinen.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut