Vetovihjeet: U20 MM-kisat – Kanada – Suomi | Klo 01:00

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Torstain vetovihjeet tulevat odotettuun U20 MM-kisojen herkkupalaan, jossa kohtaavat Kanada ja Suomi. Tässä pelivalinta.

Kanada – Suomi

Molemmat ovat tähän mennessä voittaneet kaikki turnauksen pelinsä. Kanada on ollut omissa otteissaan astetta murskaavampi, sillä Saksasta tullut 16-2-voitto ja Sveitsistä tullut 10-0-voitto olivat hurjia näyttöjä joukkueen iskukyvystä. Nuorten Leijonien haaste ei voisi olla turnauksessa kovempi, joten nyt mitataan jokaisen pelaajan suorituskykyä. Myös pelaava maalivahti joutuu koville, sillä nyt luvassa on sellainen tykitys, mitä ei tässä turnauksessa ole Suomen osalta vielä nähty.

Valitettavasti useampi mittari osoittaa Kanadan puolelle ja on vaikea nähdä, että Suomi pystyisi venymään yllätykseen. Todennäköisempää on se, että Kanada nappaa useamman maalin voiton, joten laitetaan lapulle Kanada -1,5.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Mainos alkaa

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!