Vetovihjeet: TUTO – Jokerit | 7.10. klo 17:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet tulevat Mestiksestä, jossa TUTO isännöi loppuunmyydyssä Kupittaan jäähallissa Jokereita. Tässä pelivalinta otteluun!

TUTO – Jokerit

Molemmat joukkueet nappasivat perjantaina voitot, joten siltä osin lähtökohdat taistoon ovat hyvät. Jokerit hallitsi omaa otteluaan ensimmäiset 30 minuuttia mielin määrin, mutta maalinteko tökki pahemman kerran. Toinen puolisko meni Kiekko-Vantaan nimiin, mutta täysin pistepotti jäi kuitenkin Jokereille lukemin 3-2.

TUTOn startti taistoon oli myös hyvä ja tämä näkyi myös taululle. Voitto tulikin lopulta helposti 6-1 ja se varmasti helpottaa turkulaisten tuskaa.

Materiaalinsa puolesta Jokerit on kovempi nippu, minkä lisäksi paikalle on saapumassa satoja seuran faneja, joten tuki vieraskaukalossakin tulee olemaan tapissa. Jokereilla on vielä hirmuinen määrä potentiaalia varastossa ja joskus ne maalihanat aukeavat kunnolla. Onko se tänään? Sen aika näyttää.

Kuitenkin esimerkiksi Coolbetin tarjoama kerroin 2.05 Jokereiden voitosta kelpaa ehdottomasti lapulle.