Vetovihjeet: Turkki – Italia | 11.6. klo 22:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat perjantaina EM-kisojen avausottelusta, jossa kohtaavat Turkki ja Italia. Tässä pelivalinta illan kohtaamiseen!

EM-kisat 2021 -veikkauskisa – osallistu ja voita upeita palkintoja!

Turkki – Italia

Italia pääsee avaamaan EM-kisat kotiyleisön edessä, sillä kamppailu pelataan Roomassa. Toki täyttä tupaa ei koronarajoitusten vuoksi saada, mutta yleisöä on kuitenkin runsaasti paikalla. Italia on ehdottomasti A-lohkon suurin voittajasuosikki. Maasta ei hirveästi ole puhuttu viime vuosien aikana, sillä nimellisesti kokoonpanosta ei löydy aivan maailman kirkkaimpia supertähtiä. Kun katsotaan maan tuloksia, niin aihetta keskusteluun olisi.

Mainos alkaa

Nimittäin Italia on hävinnyt edellisen ottelun syyskuussa 2018. Tämän jälkeen tilille on tullu pääosin voittoja ja muutama tasapeli. Turkki on hyvä mittari heti kärkeen, mutta kaikki muut tulokset kuin Italian voitot olisivat yllättäviä. Varsinkin Italian puolustus on niin jäätävässä iskussa, että yhden maalinkin tekeminen maalle on tuskaisaa.

Coolbet tarjoaa Italian voitosta markkinoiden korkeimman kertoimen, joten se napsitaan lapulle!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!