Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: CS:GO tarjoilee torstain pelivalinnat

vetovihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen löytyvät jälleen CS:GO:n puolelta, sillä miksi vaihtaa enää toimivaa kaavaa. Tässä perustelut ja pelivalinnat iltaan!

Lue myös: Nappaa 10 euron ilmaisveto illan matseihin!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Vitality – Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas kärsi katkeran tappion eilen FaZelle. Ruotsalaisilla oli peräti neljästi ottelupallo käsissään, mutta FaZe nousi aina rinnalle ja lopulta sitten myös ohi. Vitality sen sijaan aloitti alemman kaavion voitolla, kun GODSENT kaatui selvästi numeroin 2-0. Joukkueet kohtasivat alkulohkovaiheessa ja tuolloin äärimmäisen tiukka peli meni NiPille numeroin 2-1. Myös tänään luvassa on taatusti tiukka vääntö, jossa pienet marginaalit ratkaisevat. Laitetaan lapulle Vitality +1,5.

Heretics – G2

Mainos alkaa

Tässäkin on kyseessä alemman kaavion ottelu, jonka voittaja jatkaa vielä tavoittelua finaalipaikasta, kun taas häviäjän turnaus päättyy tähän. Kahden ranskalaisjoukkueen kohtaaminen, joten se tuo ehdottomasti lisämielenkiintoa otteluun. G2 on ennakkoon selvästi laadukkaampi joukkue, joten Hereticsin yllätysmarssi tulee päättymään tähän. Valitettavasti tulivoima ja yksilöt ovat niin selvästi G2:n puolella, että joukkueen pitäisi hoitaa voitto himaan. Voiton kerroin ei aivan riitä tuplaukseen, joten valitaankin kohteeksi 2. kartan voittajaksi G2, sillä joukkueen pitäisi olla omassa karttavalinnassaan selvästi edellä.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!