Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Tänään luotetaan vierasjoukkueisiin!

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänäänkin futiksesta. Päivän ”hevosina” toimivat vierasjoukkueet, joihin luotetaan peräti kolmin kappalein.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Kalju – Levadia

Hassunkuuloisen nimen omistava Kalju on eurokentiltäkin tuttu joukkue, mutta viime kausina Flora sekä tämän illan vastustaja Levadia ovat tuntuneet ajaneen virolaisista jengeistä rinnalle – elleivät jopa ohi. Viime kauden päätteeksi Flora vei mestaruuden, Levadia oli kakkonen ja Kalju jätettiin kolmoseksi.

Toukokuussa pelattuihin kolmeen matsiin mahtui Kaljun osalta yksi totaalinen shokkitappio, kun se hävisi kotiottelun Legionille lukemin 1-2. Tämä antoi hieman osviittaa siitä, etteivät joukkueen rivit ole siinä kuosissa, jota männävuosina on totuttu näkemään.

Mainos alkaa

Levadia on aloittanut kauden suvereenisti neljällä voitolla, joten ei olisi millään tapaa erikoista, mikäli se kaapisi illan ottelusta jopa voiton. Isketään lapulle kuitenkin tuplavarmistuksena X2.

Paide – Flora

Kuten ylläkin jo mainittiin, Flora on Viron hallitseva mestari. Selvää siis onkin, että joukkue lähtee illan matsiin ennakkosuosikkina – ovathan kauden ensimmäiset matsitkin sujuneet Floran osalta mukavasti.

Isketään tämänkin ottelun osalta erinomaiselta tuntuva X2 lapulle.

Tämä – jopa hieman koomisen brutaali – fakta riittänee perusteluksi: Viimeiset 20 joukkueiden välistä kohtaamista ovat päättyneet joko tasuriin tai Floran voittoon.

 

Famalicao – FC Porto

Portugalin futisliiga palaa tänään koronatauolta, ja tulessa on heti suurseura, sarjaa johtava FC Porto.

Porto on kärsinyt tämän kauden 24 ottelussa vain kaksi tappiota, minkä lisäksi tasuriinkin on päädytty vain kolme kertaa.

Keskikastiin kuuluvan Famalicaon pitäisi olla Portugalin jättiläiselle vain suupala, mutta olosuhteet huomioiden napataan myös tähän varmistukseksi X2.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!