Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Veikkausliigasta kohteet tiistaille!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Veikkausliigasta, jossa pelataan ottelut FC Haka-HJK sekä RoPS-FC Inter.

Vetovihjeet tuplaukseen:

FC Haka – HJK

HJK on sortunut välillä kummallisiin pistemenetyksiin, mutta vastaavasti tilille on tullut komeita voittoja, kuten vaikkapa KuPS vieraissa. FC Hakalla on iso kipsi päällä, sillä joukkue ei ole voittanut vielä ainuttakaan peliä tällä kaudella. HJK on tänään yksinkertaisesti voitettava, jotta kärki ei karkaa. Klubin pelaaminen on pääsääntöisesti ehjää ja se luo maalipaikkoja ottelusta toiseen. Viimeistely sekä henkilökohtaiset virheet kuitenkin maksavat pisteitä. Luotetaan siihen, että tänään homma sujuu.

RoPS – FC Inter

Mainos alkaa

Veikkausliigaa johtava FC Inter vierailee tiistaina Rovaniemellä, jossa kotijoukkueena on sarjajumbo RoPS. Joukkueet ovat jo kertaalleen kohdanneet tällä kaudella ja tuolloin FC Inter vei voiton numeroin 3-1. Tasoero joukkueiden välillä on valtaisa aivan yksilöistä joukkueena tekemiseen asti. FC Inter ei tule menettämään pisteitä tänään.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!