Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Valioliigan loppu häämöttää

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat viikon alkajaisiksi kokonaisuudessaan jalkapallon puolelta. Tässä perustelut ja pelivalinnat!

Pelikuponki 1:

Sheffield United – Everton

Sheffield United on ollut tämän Valioliiga-kauden ehdottomia positiivisia yllättäjiä, sillä joukkue löytyy sarjataulukon 8. sijalta – ja voihan se vielä vaikka nousta europeleihin oikeuttavalle paikallekin, mikäli kahdesta viimeisestä ottelusta napsuu voitot tilille.

Kotikentällä homma on heinäkuussa sujunut, sillä voitto on tullut niin Chelseasta (3-0), Wolvesista (1-0) kuin Tottenhamistakin (3-1).

Mainos alkaa

Maalintekovoimaa siis löytyy, joten otetaan tuplauksen avauskohteeksi kotijoukkueen yli 0,5 maalia. Tätä valintaa edesauttaa myös se, että vieraaksi saapuvan Evertonin vire on kaikkea muuta kuin hyvä.

Wolves – Crystal Palace

Crystal Palace on jo pidempään pelannut täysin merkityksettömiä otteluita, ja se näkyy myös suoritustasossa, sillä tällä hetkellä joukkue seilailee 6 ottelun tappioputkessa.

Sarjataulukon seiskana majailevalla Wolvesilla on vielä saumaa jopa europeleihin, joten sitä kiinnostaa aivan varmasti kolme sarjapistettä huomattavan paljon.

Palace on päästänyt omiin kuuden ottelun tappioputkensa aikana peräti 15 osumaa, joten napataankin lapulle Wolvesin yli 1,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

 

Pelikuponki 2:

Deportivo La Coruna – Fuenlabrada

LaLiga2:ssa pelataan isoista panoksista maanantaina, kun edessä on viimeinen sarjakierros. Deportivo La Coruna tarvitsee pakosti pisteitä tai joukkueelle tulee lähtö sarjaporrasta alemmaksi. Kolmen ottelun tappioputkessa viilettävälle Deportivolle osui kuitenkin vaikea viimeinen peli, sillä Fuenlabrada taistelee pääsystä nousukarsintoihin, joten myös siellä panosta riittää. Vierasjoukkue on sellaisessa lyönnissä, että ainakin yksi maali pitäisi olla selviö.

Lyngby – Hobro

Tanskan Superligassa pelataan sarjapaikasta ja Lyngby lähtee toiseen osaotteluun etulyöntiasemassa, sillä se voitti avausottelussa Hobron 2-1. Näin ollen vierailijoiden on tänään tehtävä vähintään kaksi osumaa pitääkseen sarjapaikkansa. Se ei ole kuitenkaan mahdottomuus, sillä Lyngby ei ole yhtään sen parempi joukkue. Isäntien vire on ollut jopa heikompi kuin Hobrolla. Laitetaan lapulle Hobron yli 0,5 maalia, sillä joukkueen on taatusti hyökättävä läpi ottelun.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!