Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Valioliigaa ja NHL:ää maanantaille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantain osalta sekä futiksesta että jääkiekosta. Lapuille löytyi nimittäin kohteita Valioliigan illan ainoasta matsista, sekä myös yön NHL-kierrokselta.

Pelikuponki 1:

Minnesota Wild – Colorado Avalanche

Colorado on ollut tällä kaudella fantastinen – ei kai joukkueen vireelle muuta sanaa voi keksiä. Vastustajan maaliverkot heiluvat illasta toiseen ja voittoja kertyy tilille tasaiseen tahtiin.

Mainos alkaa

Colorado ja Minnesota kohtasivat viimeksi pari viikkoa sitten, ja tuolloin Avalanche oli parempi murskaluvuin 6-0. Päivää aiemmin oltiin päädytty lukemiin 5-1.

Tuplaus avataankin kohteella Colorado yli 2,5 maalia!

Calgary Flames – Toronto Maple Leafs

Calgaryn vire on ollut täysin hukassa, sillä viimeiseen kahdeksaan matsiin mahtuu peräti 7 varsinaisen peliajan tappiota.

Toronto puolestaan on voittanut viimeisestä seitsemästä pelistään 6, joten sen pidemmittä puheitta tämä lappu täydennetään vierasjoukkueen kautta pelattavalla kohteella Toronto X2.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Everton – Crystal Palace

Everton taistelee vielä tiukasti jopa Mestarien liigaan pääsystä, joten pisteitä on saatava napsittua. Crystal Palace on tukevasti säilyttämässä sarjapaikkansa, joka oli varmasti tavoite kuluvaan kauteen. Palace napsii pisteitä heikommilta jengeiltä, mutta viime pelit isoja vastaan ovat olleet pahasti tappiollisia ja vieläpä selvin numeroin. Everton tuleekin tänään jatkamaan tuota putkea ja nappaa voiton kotiin.

Barcelona – Valladolid

Barcelona on enemmän kuin hyvin mukana jälleen mestaruustaistossa, joka on ehdottomasti ainut tavoite loppukauteen. Vire on hyvä ja kotona joukkue ei voi pupeltaa Valladolidille. Sen vuoksi lapulle kotivoittoa ja suurempia selityksiä ei varmasti tarvita.