Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Valioliigaa ja La Ligaa lapulle!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon puolelta, missä pelataan arkikierrokset niin La Ligassa kuin Valioliigassa.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Real Madrid – Athletic Bilbao

Real Madrid ei ole todellakaan häikäissyt syksyn aikana, mutta todellisuudessa viime aikojen tärkeät voitot Sevillasta ja Atletico Madridista ovat johtaneet siihen, että kaikki on auki edelleen La Ligassa. Athletic Bilbaon syksy on ollut vaikea, joten peliään raiteilleen saanut Real nappaa täyden pistepotin kotikentällään.

Mainos alkaa

Manchester City – West Bromwich

Manchester City saa tiistai-iltana vieraakseen yhden Valioliigan heikoimmista joukkueista, kun West Bromwich saapuu Etihadille. Isännillä ei ole varaa pistemenetyksiin, koska Valioliigassa kärki on niin tasainen. Mikään ei myöskään viittaa siihen, että voittotaistelusta tulisi edes tiukka tiistaina. Man City -1,5 lähtee lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!