Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Valioliiga ja KHL täyttävät maanantain pelitarjonnan

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Pyhien jälkeen on mukava laskeutua maanantaihin Tuplaus-kampanjan parissa! Alla vetovihjeet perusteluineen viikon avauspäivälle!

Pelikuponki 1:

Crystal Palace – Leicester

Joukkueiden otteluruuhka on valtaisa, sillä perinteisesti joulun välipäivät ja vuodenvaihde ovat yhtä tykitystä Valioliiga-joukkueille. Jätetään se kuitenkin omaan arvoonsa, sillä vaikutus on jotakuinkin sama molemmille joukkueille.

Mainos alkaa

Crystal Palacella Tapaninpäivän ilta päättyi rumaan 0-3-vierastappioon Aston Villalle, mikä nosti kahden viimeisen ottelun maalisaldon lukemiin 0-10 – olihan taustalla 0-7-kotitappio Liverpoolille.

Joukkueen peli on siis täysin hukassa, eikä tätä varmastikaan helpota se, että tänään vieraaksi saapuu Valioliigan kärkikahinoissa oleva Leicester. Joukkueiden keskinäinen historiakin näyttää Palacen kannalta varsin synkältä, sillä kaksi viimeistä matsia ovat menneet Leicesterille yhteismaalierolla 5-0.

Vierasvoittoa siis isketään singlenä lapulle!

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Avtomobilist – Amur

Avtomobilist sai kriisinsä selätettyä ja nyt tilille on tullut arvokkaita voittoja. Saman tahdin täytyy myös jatkua, jotta joukkue onnistuu nostamaan sijoitusta sarjataulukossa. Maanantaina tähän siunaantuu loistava tilaisuus, kun vastaan asettuu Amur. Viisi ottelua putkeen vieraissa hävinnyt Amur ei ole mitenkään verrattavissa Avtomobilistin tasoon. Kotivoittoa lapulle!

Sotshi – SKA Pietari

Myös lapun toinen kohde tulee KHL:stä. Tällä kertaa katseet käännetään SKA Pietarin puoleen. Tiukasti vielä jopa koko konferenssin voitosta taisteleva SKA Pietari on mainiossa iskussa. Sen sijaan Sotshi on jo käytännössä ulkona pudotuspeleistä, sillä eroa viimeisellä paikalla oleviin Jokereihin on 13 pistettä ja helsinkiläiset ovat pelanneet vieläpä viisi ottelua vähemmän. Vierailijoiden voitto tuoksuu vahvasti ilmassa.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!