Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liiga tarjoilee kohteet tiistaille!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liiga tarjoilee kohteet tiistaille!

Tiistain vetovihjeet tuplaukseen tulevat jalkapallon Mestarien liigasta, jossa on hieno ilta tiedossa. Tässä pelivalinnat ja perustelut!

Ilmainen Mestarien liiga -veikkaus – voita jopa 10 000€ Jackpot!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Barcelona – Slavia Praha

Barcelona voi ottaa ison kiinnityksen jatkopaikkaan, jos se onnistuu tänään kotikentällä kaatamaan Slavia Prahan. Vieraissa Barcelona nappasi 2-1-voiton, mutta tuo jätti varmasti paljon hampaankoloon, koska esitys oli kaikkea muuta kuin hyvä. Slavia Prahalla tuleekin kiire Camp Noulla, kun isäntien karuselli lähtee käyntiin. Barcelonalla ei yksinkertaisesti ole varaa tätä ottelua sössiä, joten isäntien murskavoitto ei olisi suurikaan yllätys.

Dortmund – Inter

Joukkueet kohtasivat viime kierroksella Milanossa, jossa kotijoukkue Inter oli vahvempi numeroin 2-0. Dortmund onkin kovan paikan edessä tänään, koska tappio olisi jatkohaaveiden kannalta massiivinen pettymys. Dortmund on kuitenkin todella kova kotijoukkue, joten tulosta sopii odottaa. Bundesliigassa verkot ovat heiluneet jatkuvalla tahdilla, joten on vaikea kuvitella saksalaisten jäävän nollille tänään. Yli 1,5 maalia koko otteluun kelpaa tuplauksen toiseksi kohteeksi.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut