Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liiga valtaa tiistain!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liiga valtaa tiistain!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään suuresta ja kauniista Mestarien liigasta, jossa Chelsea isännöi pudotuspelien merkeissä Bayern Müncheniä, ja Barcelona puolestaan matkaa Napolin vieraaksi.

Tsekkaa myös UCL-kampanjat: Nappaa 10€ ilmaisveto & osallistu ilmaiseen veikkauskisaan – pääpalkinto jopa 10 000€!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Chelsea – Bayern München

Molempien joukkueiden matseissa on viime aikoina syntynyt runsaasti maaleja. Varsinkin Bayernin osumaprosentti on ollut kohdillaan, sillä saksalaisjätti on tehtaillut viimeiseen seitsemään otteluun peräti 23 osumaa.

Chelsea on sekin onnistunut tekemään maaleja, mutta myös omissa on helissyt.

Mikäli ”ilman hyökkääjiä” lauantaina pelannut Tottenham onnistui tekemään Chelseaa vastaan vieraskentällä maalin (2-1), onnistuu Bayern siinä tempussa vähintään kahdesti.

Napataankin lapulle siis Bayern Münchenin yli 1,5 maalia.

Napoli – Barcelona

Maalien merkeissä hyökätään myös tähän ottelupariin. Barcelona on takonut nimittäin viimeiseen kolmeen matsiin 10 osumaa, joten eiköhän myös tärkeän vierasmaalin – tai kahden – teko Napoliakin vastaan onnistu Leo Messin johdolla.

Napoli on ollut sekin viime aikoina kovassa vireessä, joten tuskin kotijoukkuekaan maaleitta jää.

Lapun toiseksi kohteeksi lähtee ottelun yli 1,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

tuplaus vetovihjeet 2502

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut