Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Inter ja Barcelona kohtaavat tiistai-illan herkkupalassa

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Mestarien liigan puolelta, missä pelataan alkulohkovaiheen viimeisiä pelejä. Tässä pelivalinnat iltaan!

Osallistu tästä: Ilmainen Mestarien liiga -veikkaus – voita jopa 10 000€ Jackpot!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Dortmund – Slavia Praha

Dortmund on tänään käytännössä pakkovoiton edessä, sillä jatkopaikka irtoaa ainoastaan saamalla enemmän pisteitä kuin Inter samaan aikaan. Slavia Prahalla ei ole enää mitään panosta, vaan pelit Euroopassa päättyvät alkulohkoon. Dortmund on materiaaliltaan kovempi joukkue ja kotietu kääntää entisestään vaakakuppia saksalaisten suuntaan. Kotivoittoa lapulle.

Inter – Barcelona

Barcelona on varmistanut lohkovoiton, joten Milanossa pelataan enää kunniasta. Panokseton ottelu näkyy rajusti kokoonpanossa, sillä sivussa ovat muun muassa Lionel Messi, Sergi Roberto, Gerald Pique sekä loukkaantumisista kärsivät Ousmane Dembele, Jordi Alba ja Arthur. Sen sijaan Interillä riittää panosta, sillä voitto tuo jatkopaikan, kun taas pistemenetys saattaa tietää tippumista. Inter on yhteispeliltään varmasti jopa tiiviimpi nippu kuin Barcelona. Messin puuttuminen kääntää isosti voimasuhteet isäntien puoleen, joten Interin yli 1,5 maalia kuulostaa hyvältä valinnalta.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!