Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Mestarien liigan karsinnat ja NHL löytyvät lapulta!

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Mestarien liigan karsinnoista sekä NHL:n Prime Time -pelistä. Tsekkaa pelivalinnat illan lapulle!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Celtic – Ferencvarosi

Mestarien liigan karsinnoissa joka vuosi pitkälle hamuava Celtic saa tänään vieraakseen unkarilaisen Ferencvarosin. Tasoero joukkueiden välillä on selvä ja se entisestään kasvaa, kun Celtic saa pelata yksiosaisen pelin kotikentällä. Edes se ei helpota tilannetta, että Celticin pelituntuma on parempi, sillä Skotlannin pääsarjaa on pelattu jo kolme kierrosta. Kotivoittoa lapulle!

Philadelphia Flyers – New York Islanders

Joukkueiden avausottelu päättyi Islandersin 4-0-voittoon. Se oli jälleen yksi suvereeni esitys ja osoitus siitä, kuinka jäätävän kovassa iskussa Islanders on varsinkin puolustussuuntaan. Flyers oli täysin aseeton ensimmäisessä ottelussa, joten joukkueella riittää mietittävää. Islanders ei taatusti tule muuttamaan mitään, joten ilotulitusta tuskin tänäänkään nähdään. Alle 5,5 maalia lähtee lapulle.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!