Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Mestarien liigan karsinnoilla keskiviikkoon

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen löytyvät keskiviikkona Mestarien liigan karsinnoista. Tässä perustelut illan pelivalintoihin!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Omonia – Crvena zvezda

Mestarien liigan karsinnat jatkuvat ja ne pelataan tuttuun tapaan yksiosaisina. Se tarkoittaa lähtökohtaisesti sitä, että maaleja tulee todennäköisesti enemmän, koska joukkueiden on otettava riskiä, mikäli toinen joukkueista menee johtoon. Crvena zvezda on tuttu näky europelien lohkovaiheessa ja myös keskiviikkona joukkue on suosikki jatkamaan. Omonia pystyy kuitenkin haastamaan kotikentällään, joten ei olisi ollenkaan poissuljettua, että maaleja nähtäisiin molemmissa päissä. Yli 1,5 maalia lähtee lapulle.

Ferencvarosi – Dinamo Zagreb

Mainos alkaa

Myös tuplauksen toinen kohde tulee Mestarien liigan karsinnoista. Kumpikin lähtee otteluun loistavassa vireessä, mutta Zagreb on vieraskentälläkin hienoinen suosikki paremman materiaalinsa turvin. Läpihuutojuttu pelistä tuskin tulee, joten lähdetään maalimäärien kautta rakentamaan kohdetta. Myös tähän peliin yli 1,5 maalia on oiva valinta.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!