Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigan karsinnoista poimitaan single!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistain osalta Mestarien liigan karsinnoista. Katseemme kääntyvät Skotlantiin, jossa Celtic isännöi tanskalaista Midtjyllandia.

Tuplauksen vetovihjeet – tiistai:

Celtic – Midtjylland

Tämän otteluparin molemmat joukkueet pääsivät suoraan karintojen toiselle kierrokselle.

Celtic ei ole vielä omaa sarjakauttaan avannut, mutta Midtjylland ehti jo pelata Tanskan Superligan avausottelun viikonloppuna, ja tuosta matsista oli tuloksena 1-2-kotitappio Odenselle.

Eurokentillä marinoitunut suurseura Celtic tietää kyllä näiden otteluiden metkut, vaikka sillä ei vielä kilpailullisista peleistä olekaan tällä kaudella tuntumaa. Materiaali on selvästi vieraiden vastaavaa edellä, joten siksi lapulle poimitaan Celticin voitto – varsinkin, kun se vieläpä kelpaa kertoimensa puolesta singlenä tuplaukseen.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!