Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Turkmenistanin futista, CSGO:ta ja dartsia lapulle!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Turkmenistanin futisliigasta sekä esportsin puolelta CSGO:sta. Lisäksi mukaan lennähti myös yksi valinta dartsista!

Pelikuponki 1:

Sagadam – Kopetdag Asgabat

Sagdam on perinteisesti todella kova kotijoukkue, ja sama meininki on jatkunut tällä kaudella, sillä tappioita ei ole tilille vielä kertynyt.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden kohtuullisen hyvin, mutta kun otetaan katsaus historiaan, niin saadaan ideaa lapulle: Sagadam on voittanut tämänpäiväisen vieraan joka kerta vuoden 2016 jälkeen, kun ollaan pelattu Sagadamin kotikentällä. Ja otteluita on sentää kertynyt 6 kappaletta.

Isketään siis Sagadamin voittoa kehiin, sillä se menee tuplaukseen singlenä!

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

ALTERNATE aTTaX – Salamander

Uudenlainen BLAST Rising -turnaus pyörähtää vauhtiin maanantaina ja tuolla menestyksestä taistelee hieman alemman tason joukkueita. Se on kuitenkin varmaa, että laatupeliä on tarjolla, sillä onhan mukana myös suomalainen HAVU. HAVUn otteita päästään jännittämään vasta huomenna, joten tänään keskitytään muihin otteluihin.

Päivän paras pelivalinta tulee ALTERNATE aTTaX-Salamander -ottelusta, jossa kaksi aika lähekkäin rankingissa olevaa joukkuetta kohtaavat. Kaksikko kohtasi edellisen kerran kuukausi sitten ja tuolloin ALTERNATE aTTaX vei voiton suoraan 2-0. Myös tuon jälkeen otteet ovat olleet mainioita, joten itseluottamus on varmasti tapissa tämän matsin alla.

Kim Huybrechts – Nathan Derry

Huybrechts on maailmanlistalla sijalla 36, kun taas Derry löytyy vasta sijalta 96. Derry tulee otteluun etsimään kadonnutta itseluottamusta, sillä miehellä on peräkkäisiä tappioita peräti 14 kappaletta. Sen sijaan Huybrechts on loistavassa iskussa, koska maaliskuussa pelatussa Players Championshipissä mies eteni välieriin saakka. Tasoero on selvä ja sen vuoksi lapulle lähtee Huybrechtsin voitto.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!