Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Futista lapuille viikon alkajaisiksi!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat viikon alkajaisiksi suurimmaksi osin futiksen puolelta, mutta mahtui lapuille myös yksi poiminta CS:GO:sta.

Pelikuponki 1:

Genclerbirligi – Kasimpasa

Turkin liigaa on pelattu koronatauon jälkeen pari kierrosta, ja Kasimpasa jatkoi siitä, mihin ennen taukoa jäi. Maaliskuussa joukkue nimittäin oli juuri napannut kaksi komeaa voittoa, ja nyt tauon jälkeen niitä on tullut kaksi lisää. Viimeisimpänä kaatui jättiseura Fenerbahce lukemin 2-0.

Genclerbirligi puolestaan onnistui kaatamaan putoajan paikalla olevan Konyasporin, mutta Kayserisportilta – joka niin ikään on hännillä putoajan paikalla – tuli turpiin lukemin 2-0.

Mainos alkaa

Vieraiden vire on sen verran kovaa sorttia, että X2 kelpaa mainiosti lapulle!

Ferreira – FC Porto

Portugalin jättiläinen Porto palasi tauolta hieman ruosteessa, sillä se hävisi avausottelunsa Famalicaolle lukemin 2-1. Tämän jälkeen homma on kuitenkin alkanut rullaamaan, ja varsinkin viimeinen matsi oli jo tutumpaa Portoa, sillä Boavista jäi jalkoihin selkein 4-0-lukemin.

Ferreira puoletaan haki viimeisimmässä matsissaan 3-1-voiton Tondelasta.

Molempien joukkueiden maalivireen ollessa kohdillaan, poimitaan lapulle koko ottelun yli 1,5 osumaa.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Maritimo – Benfica

Myös Portugalin toinen jättiläinen on tänään tulessa, sillä Benfica matkaa Maritimon vieraaksi.

Marille – tai edes Timolle – ei kuitenkaan ole luvassa kovinkaan ruusuista iltaa, sillä vierasjoukkue saapuu paikalle sarjapisteiden tarpeessa; onhan Porto ykköspaikalla vain kolme pistettä Benficaa edellä.

Knoppitietona lisättäköön vielä sekin, että Benfica on vienyt joukkueiden neljä edellistä kohtaamista nimiinsä maalierolla 16-0.

Lapulle napataankin mukaan siis Benfican voitto.

Team Vitality – Heroic

Vitality on tällä hetkellä ehkäpä CS:GO-maailman kuumin joukkue ja se näkyy myös maailmanlistalla, sillä ranskalaiset ovat nousseet jo toiseksi. Heroic on nostanut hieman profiiliaan, mutta tanskalaisjoukkue ei kuitenkaan missään nimessä ole ranskalaisten tasoinen nippu.

Näin ollen Vitalityn voitto kelpaa oikein mainiosti lapulle.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!