Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: Torstain lapulle sekä lätkää että futista!

vetovihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään niin jalkapallon kuin jääkiekonkin parista. Lapulta löytyy Serie A:ta sekä KHL:ää. Alla vihjeet perusteluineen!

Pelikuponki 1:

SKA Pietari – Dinamo Minsk

SKA vei joukkueiden avauskohtaamisen odotettuun tapaan rutiininomaisella 4-2-voitolla, eikä ole mitään syytä olettaa, että toisessa matsissa jalka lähtisi kaasulta.

Mainos alkaa

Pidetään kuitenkin pieni vara sen puolesta, että myös vierasjoukkue saa omat mahdollisuutensa maalintekoon – ja myös käyttää ne – sillä poimintamme tänään on SKA:n yli 2,5 maalia.

Parma – Inter

Parma ja Inter edustavat kahta ääripäätä, sillä Inter painelee tällä hetkellä sarjan piikkipaikalla, kun taas Parma löytyy toiseksi viimeiseltä sijalta.

Parman viimeisimpään neljään matsiin mahtuu 14 osumaa. Joukkue on onnistunut itsekin maalinteossa, mutta omissa on kolissut koko kauden melko rankasti.

Interillä puolestaan on takana 3-0-voitto Genoasta, ja tätä puolestaan edelsi samoin lukemin tullut voitto paikallisvastustaja AC Milanista. Sitä ennen Lazio oli kaatunut lukemin 3-1.

Lapulle poimitaan ottelun yli 2,5 maalia, mikä kuulostaa parhaalta variaatiolta ennakkoon – ja mikä jättää myös kotijoukkue Parmalle mahdollisuuden (jopa toiveen) maalintekoon.

Mainittakoon nyt vielä sekin, että joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi Milanossa 2-2-tasapeliin.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!