Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Toronto Maple Leafs jahtaa avausvoittoa

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat NHL:n puolelta, mistä haettiin osuma myös maanantaina. Tässä perustelut ja pelivalinnat tiistai-iltaan!

Nappaa 10€ riskitön veto NHL:n pudotuspeleihin!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets

Joukkueiden ensimmäinen ottelu meni jopa hieman yllättäen Columbuksen nimiin. Ottelun suurin sankari oli suomalaisvahti Joonas Korpisalo, joka pelasi nollapelin. Nyt Toronto onkin tiukan paikan edessä, sillä 0-2-tappioasema ottelusarjassa voisi olla jopa kohtalokas. Toronton materiaali on ylivertainen Columbukseen verrattuna, mutta joukkueen on keksittävä tavat tiiviin vastustajan viisikon purkamiseen. Nyt karstat on kuitenkin saatu koneesta pois ja voisi kuvitella Toronton tulevan askiin täysin erilaisella mentaliteetilla.

Toronton hyökkäyskalusto on vain niin äärettömän kova, että se ei toistamiseen jää nollille. Laitetaan lapulle Toronton voittoa, joka kelpaa tuplaukseen singlenä.

Mainos alkaa

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!