Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Miksi vaihtaa toimivaa taktiikkaa?

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat keskiviikonkin osalta jääkiekon Liigasta – ja eiliseen tapaan luotamme TPS:ään sekä Kärppiin.

Vetovihjeet tuplaukseen – keskiviikko:

TPS – Ilves

Joukkueet kohtasivat eilen Tampereella, josta TPS poistui 3-2-voitto plakkarissaan.

Kuten jo eilisissä vihjeissä mainittiin, tupsukorvien vuosi 2021 on ollut surkea, sillä otteluita on takana 11, ja peräti 8 näistä on päättynyt tappioon.

TPS puolestaan on pelannut erinomaisesti, ja eilen hankittu niskalenkki kantaa varmasti myös osaltaan hedelmää tähänkin iltaan. Tuplauslapulle valikoidaan täysin sama kohde kuin eilen: TPS +1,5, eli jopa Ilveksen yhden maalin voitto kelpaa, niin tämä kohde osuu.

Jukurit – Kärpät

Kärpät on yltynyt kolmen ottelun voittoputkeen. Eilen joukkue kävi Lappeenrannassa hakemassa SaiPasta 4-2-voiton, mikä myös tuplauslapun kannalta oli varsin erinomainen juttu.

Viiteen viimeiseen matsiin mahtuu Kärppien osalta neljä varsinaisen peliajan voittoa ja vain yksi, voittolaukauksilla tullut tappio.

Jukureiden kolme viimeisintä kotimatsia ovat sujuneet todella surkeasti, sillä tappiot ovat tulleet niin KooKoolle (1-4), Ässille (0-7) kuin Tapparallekin (4-7).

Isketään lapulle Kärppien voittoa!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!