Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Tiistaille jatketaan kahden lapun voimin!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänäänkin kahden lapun voimin – tosin hieman erikoista kautta. Toinen lappu eiliseltä nimittäin osui, ja toinen pääsi tiistaille ”armolaukauksella”, kun Dallas-Nashville peruttiin kokonaan.

Tästä syystä jälkimmäisessä lapussa on yhä aloituspäivän panos.

Vetokuponki 1:

CSKA Moskova – HK Vitjaz

CSKA:n tahti tällä kaudella on ollut jälleen vakuuttavaa, mistä todisteena onkin koko KHL:n piikkipaikka 83 sarjapisteen kera.

Mainos alkaa

Eipä Vitjazin pojatkaan huonosti ole viime aikoina suorittaneet, mutta huomio kiinnittyykin lähinnä siihen, miten paljon sillä on kolissut omissa; viimeiseen neljään otteluun peräti 16 kertaa.

Me tiedämme CSKA:n tulivoiman, joten isketäänkin tuplauksen avauskohteeksi kotijoukkueen yli 2,5 maalia.

SKA Pietari – Spartak Moskova

CSKA:n takaa Läntisen konferenssin kakkospaikalta löytyy tuttuun tapaan Pietarin SKA, joka on viimeiseen 7 otteluun hävinnyt vain yhden pelin.

Spartakin osalta ei ole odotettavissa ihmesuorituksia, sillä sen verran tappiopitoista on sen taival viime aikoina ollut. Omiin se on viimeiseen viiteen otteluun päästänyt 17 osumaa. Viimeksi nämä kaksi joukkuetta kohtasivat pari viikkoa sitten, ja tuolloin SKA haki tylyn 5-0-voiton Moskovasta.

Lapun harmonian täydentää SKA Pietarin yli 2,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Vetokuponki 2:

Traktor – Magnitogorsk

Magnitogorskin huima voittoputki tuli päätökseen sunnuntaina, kun Jokerit onnistui hakemaan 2-5-voiton vieraista. Magni on tästä huolimatta yksi sarjan kuumimmista joukkueista, joten virettä ei sovi aliarvioida. Traktor on laadukas joukkue, mutta kyllähän Magnitogorsk on kuitenkin eri katergoriassa. Näin ollen vierailijoiden yli 1,5 maalia kelpaa lapulle.

Oskarshamn – Växjö

SHL:n kärjessä keikkuva Växjö matkustaa tiistai-iltana Oskarshamnin vieraaksi. Isännät taistelevat sarjan häntäpäässä karsimista vastaan, kun taas Växjö yrittää viedä runkosarjan nimiinsä. Kaksi täysin eri levelillä mittelevää joukkuetta ja se tulee näkymään kaukalossa. Vaikka Oskarshamn vei joukkueiden edellisen kohtaamisen 4-3, niin nyt ei voi paljoa luvata. Tuplaukseen lähtee Växjö yli 2,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!