Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Tiistain kohteet tulevat SHL:stä!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Ruotsin SHL:stä, jossa luotetaan maalimääriin. Alta pääset katsomaan pelivalinnat ja perustelut.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Leksand – Malmö & Örebro – Oskarshamn

Sapluuna on tänään hyvinkin yksinkertainen: Sarjajumbo (Leksand) ja sarjan toiseksi viimeinen (Oskarshamn) saavat vastaansa kelpo joukkueet, joiden pitäisi yltää voittoon.

Jopa Leksand on kuitenkin aika-ajoin pelannut ihan mukiinmenevästi – onhan se voittanut molemmat aiemmat keskinäiset ottelut Malmöäkin vastaan (1-4, 5-2) tällä kaudella. Ei siis pohdita sitä, kuka voittaa ja kenet

Mainos alkaa

Huomiomme kiinnittyy enemmänkin siihen, että kaikkien yllä mainittujen jengien matseissa on tullut maaleja todella paljon: Leksandilla keskiarvo ottelua kohden on 5,3 – Oskarshamnilla ja Örebrolla 5,2 – ja Malmöllä 4,7.

Isketäänkin siis lapulle Leksandin ja Malmön kohtaamiseen yli 4,5 maalia ja toiseen matsiin yli 3,5 maalia.

tuplaus vetovihjeet 1102

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!