Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: NHL:ää ja Sveitsin liigaa lapuille!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Tuplausta jatketaan myös tiistaina kahden lapun kera. Mukaan napattiin kohteita niin NHL:stä kuin Sveitsin NLA:stakin. Alla vetovihjeet perusteluineen!

Pelikuponki 1:

Zug – Davos

Sarjakärki Zug on ollut tällä kaudella hurjassa lennossa. Joukkue viiletti helmikuussa 9 ottelun voittoputkessa, hävisi sitten kaksi matsia peräjälkeen ja on jälleen sen jälkeen ollut voittamaton. Tänään Zug hakee voittoputkeensa viidettä täppää.

Davos puolestaan on painellut viime aikoina hyvinkin tasaisesti voitto-tappio-voitto-tappio-meiningillä. Tänään #muuten olisi tappion vuoro tasaisen vauhdin taulukon mukaan.

Isännät ovat niin kovassa lennossa, että Zugin voitosta tarjottava kerroin kelpaa mielihyvin tuplaukseen.

Fribourg – Langnau

Lagnau on tällä kaudella ollut NLA:n versio Buffalo Sabresista. Voittoja on nimittäin tilille kertynyt 9, mikä on melko säälittävä määrä tappiolukemaan 39 verrattuna.

Fribourg on sarjassa neljäntenä, joten Langnaun pitäisi olla pelkkä suupala. Lapulle saadaan poimittua kuitenkin jopa pieni varmistus, sillä Fribourgin ML-voitto riittää kertoimensa puolesta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets

Tampa Bay on jopa hieman ihmeellisesti hävinnyt kaksi ottelua putkeen, joten nyt varmasti kaukaloon astelee ärsytetty joukkue. Se tietää huonoa Columbukselle, joka on pelillisesti Buffalon ohella NHL:n surkeimpia joukkueita. Viikonloppuna tilille tuli kaksi tappiota Detroitille ja se heikensi entisestään joukkueen haaveita pudotuspeleihin pääsystä. Tampa tulee jyräämään vakuuttavaan voittoon.

Montreal Canadiens – Edmonton Oilers

Edmontonin hyökkäysvoima on kaikkien tiedossa, sillä joukkue latoo maaleja illasta toiseen. Vastaavasti myös omissa kolisee, mutta vähenivissä määrin, sillä joukkueen tekeminen on ollut viime vuosia parempaa. Montreal on selvästi puolustavampi joukkue, mutta viime peleissä on maaleja kuitenkin nähty. Luotetaan siihen, että Edmontonin pelottava hyökkäys nyt ainakin pari onnistuu iskemään. Lapulle Oilersin yli 1,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!