Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Italian ja Norjan futista tiistaille!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään futiksesta. Lapulle valikoitui niin Italian Serie A:ta kuin Norjan toiseksi ylintä sarjatasoakin.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Atalanta – Brescia

Jesse Jorosen paikka Brescian tolppien välissä on tällä kaudella ollut todella lohduton, sillä sen verran surkeaa materiaalia suomalaisveskarin edessä häärää.

Brescia nappasi edellisviikolla ensimmäisen voittonsa sitten joulukuun, mutta tämän jälkeen oli luvassa paluu arkeen: 1-3-vierastappio Torinolle ja 0-3-kotitappio AS Romalle.

Mainos alkaa

Atalanta puolestaan on ollut jopa sensaatiomaisessa vireessä, sillä ennen lauantain 2-2-tasapeliä Juventusta vastaan se oli 12 ottelun voittoputkessa. Kotikentällään joukkue on tälläkin hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa – ja monet niistä se on voittanut murskaavin lukemin.

Tuplaukseen valitaan todella hyvältä kuulostava Atalanta -1, sillä hakihan Atalanta jo kauden avauskohtaamisessakin marraskuussa Bresciasta 3-0-voiton.

Sandnes – Lilleström

Eliteserienistä sarjaporrasta alemmaksi tällä kaudella pudonnut Lilleström on aloittanut sesonkinsa mainiosti, sillä kahdesta ottelusta saldona on yhtä monta voittoa.

Sandnes puolestaan on voittanut yhden (4-3) ja pelannut kerran tasan (2-2).

Omassa päässä on siis heilunut melko rivakkaa tahtia, joten Lilleströmin yli 1,5 maalia kuulostaa erinomaiselta valinnalta, kun kyse on paluuta Eliteserieniin tavoittelevasta ryhmästä.

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!