Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: EM-kisojen kohteet valtaavat myös tiistain laput!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistain osalta futiksen EM-kisoista, mutta mahtuipa jälkimmäiselle lapulle myös yksi kohde NHL:n pudotuspeleistäkin!

EM-kisojen ilmainen futisvisa – voita 10€ ilmaisveto!

Pelikuponki 1:

Kroatia – Skotlanti

Kroatian ja Skotlannin välisen ottelun panokset ovat selvät. Vain voittaja jatkaa jatkopeleihin, kun taas hävinneen osapuolen turnaus päättyy alkulohkoon. Puolestaan tasapeli olisi kummallekin maalle kohtalokas, sillä se tiputtaisi molemmat ulos jatkopeleistä. Tämä tarkoittaa sitä, että voittoa haetaan molemmissa leireissä aivan viimeiseen vihellykseen asti. Kroatia on yksilöiden puolesta parempi nippu, mutta peliesitysten on parannuttava. Viime MM-kisojen finalisti on ollut ajoittain täysin unessa, mutta yleensä kovat maat löytävät tasonsa viimeisellä hetkellä. Näin käy myös Kroatialle, joka nappaa voiton Skotlannista tiistaina.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Tshekki – Englanti

Englanti onnistui avausottelussaan nipistämään Kroatiasta 1-0-voiton, jota seurasi jatkopaikan varmistanut 0-0-tasuri Skotlannin kanssa.

Tshekki on niin ikään jo varmistanut jatkopaikkansa Skotlannista tulleen 2-0-voiton ja Kroatian kanssa pelatun 1-1-tasapelin myötä. Tänään pelataankin siis lohkovoitosta.

Englanti on otteluun suuri ennakkosuosikki, ja tämän lisäksi matsi pelataan vielä Lontoon Wembleyllä. Englannin voittoa siis lapulle!

Vegas Golden Knights – Montreal Canadiens

Montreal on onnistunut tarjoamaan Vegasille ehkä jopa odotettua kovemman vastuksen, ja sarjasta onkin muodostunut todella mielenkiintoinen näytelmä. Viidenteen osaan lähdettäessä voitot ovat tasan 2-2.

Sarjan yhdessäkään ottelussa ei ennen tulevaa matsia olla nähty viittä maalia enempää, joten tuskinpa niitä panoksien koventuessakaan aletaan liiemmin (Tampa Bayn tyylisesti) mättämään. Viimeisimmässä, Montrealissa pelatussa ottelussa voiton vei jatkoajan jälkeen Golden Knights lukemin 2-1.

Lapun täydentää ottelun alle 6,5 osumaa.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!