Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: SKA ja Jokerit iskevät jälleen yhteen!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen poimitaan jälleen – eilisen osumien tapaan – KHL:n puolelta. Illan mielenkiintoisimmassa ottelussa Jokerit on matkannut SKA:n vieraaksi.

Huom! Tiistain ajan käynnissä on myös täysin ilmainen futisvisa, josta voit lunastaa 10€ ilmaisvedon!

Tuplauksen vetovihjeet tiistaille:

SKA Pietari – Jokerit

Joukkueet kohtasivat perjantaina Helsingissä, ja tuon matsin Jokerit onnistui viemään nimiinsä jatkoajan jälkeen 5-4. Narripaitojen maalintekovire on löytänyt muutenkin hyville uomille viime aikoina, sillä Sibiriä vastaan joukkue onnistui neljä kertaa ja Neftehimikin verkkoonkin kolmesti.

SKA ehti pelata perjantaisen matsin jälkeen jo kotiottelun Barysia vastaan, häviten sen voittolaukauksilla 3-4.

Pietarin ylpeyden puolustuspelaamisessa on paljon petrattavaa ja siihen me myös iskemme kiinni, sillä lapulle poimitaan Jokerien yli 1,5 maalia.

Dinamo Riika – Magnitogorsk

Kaikki hienot putket tulevat päätökseensä – ja niin tuli myös Magnitogorskin voittoputki. Yhteensä joukkue nappasi peräti 14 perättäistä voittoa ennen kuin Salavat Ufa pisti putkelle stopin.

Tänään Magnitogorskilla on mahdollisuus palata voittojen tielle, kun se vierailee yhden KHL:n heikoimman joukkueen luona.

Vaikka Dinamo onkin voittanut kolme viimeisintä otteluaan, ei vastus missään tapauksessa ole näissä matseissa ollut sitä kovinta luokkaa. Siitä syystä emme lähde vetämään niistä sen suurempia johtopäätelmiä Dinamon ”lentokelistä”.

Lapun täydentäväksi kohteeksi poimitaan Magnitogorskin yli 2,5 maalia!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!