Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Dortmund ja Bayern kohtaavat Super cupissa!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistain osalta futiksesta, ja lapulle mahtui myös hieman eksoottisemman sarjan kohde.

Tsekkaa myös kisamme lauantaina pelattavaan Man City – Norwich -matsiin! | Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

TÄSTÄ MUKAAN SKABAAN!

Vetovihjeet tuplaukseen – tiistai:

Dortmund – Bayern München

Saksassa pelataan tänään Super cup, jossa cupin viime kaudella voittanut Dortmund kohtaa Bundesliigan mestaruuteen yltäneen Bayern Münchenin.

Kotijoukkueen roolia suorittava Dortmund avasi sarjakautensa viikonloppuna komealla tavalla, kun se jyräsi Erling Hålandin 2+3-tehojen siivittämänä Frankfurtin lukemin 5-2.

Bayern puolestaan jäi 1-1-tasapeliin Mönchengladbachin vieraana, ja harjoituskausikin oli sujunut varsin kehnosti.

Dortmundin ja Bayernin väliset ottelut ovat perinteisesti todella runsasmaalisia. Viime vuonna tämä samainen Super cup päättyi Bayernin hyväksi 3-2, minkä jälkeen Bayern oli parempi Bundesliigan kahdessa kohtaamisessa 3-2 ja 4-2.

Nyt vaakakuppi on kuitenkin hieman Dortmundin suuntaan kallellaan, joten poimitaan tuplauksen avauskohteeksi Dortmundin yli 1,5 maalia!

El Gaish – Al Ahly

Pienemmän kertoimen kohdetta lähdettiin tällä kertaa hakemaan peräti Egyptistä saakka, jossa sarjaa yhdessä Zamalekin kanssa dominoiva Al Ahly matkaa El Gaishin vieraaksi.

Al Ahly on vain kaksi pistettä Zamalekia perässä, joten voitto kiinnostaa varmasti – häämöttäähän sarjan päätös vain muutaman kierroksen päässä. Takaa tulijoita ei kuitenkaan varsinaisesti tarvitse pelätä, sillä sarjakolmonen on jäänyt jo parikymmentä pistettä.

Vierasvoitto täydentää tuplaus-lapun!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!