Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Huuhkajat isännöi Ranskaa Olympiastadionilla!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen ovat tänään vahvasti futiksen MM-karsintapainotteiset, mutta mahtuipa toiselle lapulle myös NHL-kohde!

Huuhkajat-matsin veikkauskisa – voita 500 euroa!

Pelikuponki 1:

Gibraltar – Latvia

Gibraltarin MM-karsintaotteluissa on tehty keskimäärin 4,8 maalia ottelua kohden. Kertaakaan ottelussa ei ole jääty alle kolmen maalin. Latviaa vastaan pelattu ensimmäinen keskinäinen päättyi lukemiin 3-1, joten sekin ennustelee maaleja tiistaille. Nyt pelataan enää kunniasta, mutta se on kummallekin maalle taatusti tärkeä asia. Yli 2,5 maalia lähtee lapulle.

Bosnia ja Hertsegovina – Ukraina

Ukraina tarvitsee tiistailta voiton, jotta se voi päästä jatkokarsintoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että maa joutuu riskilläkin hakemaan maaleja, mikäli mennään tasatilanteessa. Bosnialla ei ole enää mitään panosta, joten motivaatio on iso kysymysmerkki. Tämä on Ukrainalle valtaisa etu, joten odotettavissa on vierasvoiton tuoksua. Otetaan kuitenkin varman päälle ja laitetaan lapulle Ukrainan yli 0,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Suomi – Ranska

Huuhkajat on melkoisen iltapuhteen edessä. Loppuunmyyty tuo varmasti oman buustinsa kotijoukkueen pelaamiseen, mutta vastus on kovin mahdollinen.

Ranska varmisti jo kisapaikkansa, joten lepuutuksia on varmasti ainakin jossain määrin luvassa, mutta tuskinpa penkiltä mukaan vedetyt miehet lähtevät näyttöpaikassaan neppailemaan. Täysi stadion sytyttää varmasti vierasjoukkuettakin, joten poimitaan lapulle Ranskan voitto.

Florida Panthers – New York Islanders

Florida Panthersin pelissä on käynnissä pieni suvantovaihe häikäisevästi sujuneen alkukauden jälkeen, sillä joukkue seilailee neljän ottelun tappioputkessa.

Tänään tämä kurssi on hyvä kääntää jälleen voitolliseksi, kun vieraaksi saapuu NY Islanders. Isles on omalta osaltaan kolmen ottelun tappioputkessa, ja noissa kolmessa matsissa omissa on kolissut peräti 13 kertaa.

Floridan yli 1,5 maalia riittää nostamaan tuplauksen kertoimen vaadittavaan 2,00:aan, joten se on myös valintamme!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!