Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Chicago isännöi Pittsburghia NHL:ssä!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Tiistain vetovihjeet tuplaukseen poimitaan NHL:n puolelta. Tänään luottoa löytyy joukkuekohtaisiin maalimääriin.

Vetovihjeet tuplaukseen – tiistai:

Montreal Canadiens – Los Angeles Kings

Montreal on ollut tällä kaudella melkoisen ulapalla, sillä 13 ottelusta tilille on napsunut 10 tappiota varsinaisella peliajalla. Sen sijaan Kings on tälläkin hetkellä viiden ottelun voittoputkessa, ja Montrealiin joukkue matkaa käytyään hakemassa sarjapisteet Toronto Maple Leafsista tylyllä 5-1-voitolla.

Vierasjoukkueen yli 1,5 maalia on valintamme.

Chicago Blackhawks – Pittsburgh Penguins

Kenellekään tuskin tarvitsee erikseen kertoa, miten surkea lauma Blackhawksin poppoo tällä hetkellä on. Kriisi on päällä niin kaukalon ulkopuolella, kuin myös sen sisälläkin. Joukkue on päästänyt maaleja omiin 3,7:n ottelukeskiarvolla.

Penguins puolestaan on tehnyt 3,3 maalia per ottelu, joten vaikka kausi ei aivan voittojuhlaa olekaan ollut, maalinteko on kuitenkin luonnistanut.

Poimitaankin lapulle siis vierasjoukkueen yli 2,5 maalia, joka sisältää myös mahdollisen jatkoajan/voittolaukauskisan!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!