Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigaa sekä NHL:ää tiistaille!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Tuplausta jatketaan tiistaina kahden lapun voimin! Tässä vetovihjeet, jotka kakkospäivän osalta sisältävät muun muassa NHL-kiekkoa.

Ilmainen futisvisa! Veikkaa UCL-otteluiden tapahtumia ja voita ilmaisveto

Pelikuponki 1:

FC Porto – Atlético Madrid

Tässä ottelussa panokset ovat valtavat. Kumpikin omaa vielä mahdollisuuden Mestarien liigan jatkopeleihin, mutta jopa lohkojumboksi jääminen on täysin mahdollista. Ticolle homma on selvä. Ainoastaan voitto tuo jatkopaikan. Sen sijaan Portolle voi riittää tasapeli, mikäli AC Milan ei voita omaa otteluaan. Sen sijaan voitolla Porto on varmasti jatkossa. Lähtökohdat ovat äärimmäisen tasaiset eikä olisi ihme, mikäli ottelu tarjoaisi todellista tunteiden vuoristorataa. Lapulle valikoituu tänään Tico yli 0,5 maalia.

RB Leipzig – Manchester City

Manchester City on varmistanut jo lohkovoiton, joten panosta ei illan pelissä ole. Sen sijaan Leipzig taistelee vielä paikasta Eurooppa-liigaan, joten siltä kantilta joukkueen asenne on varmasti kunnossa. Joukkueiden ensimmäinen keskinäinen päättyi Cityn 6-3-voittoon, joten tuskin tänäänkään maaleitta jäädään. Yli 2,5 maalia lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Chicago Blackhawks – New York Rangers

Rangers on yltynyt NHL:ssä kovaan vireeseen, sillä viimeiset 11 ottelua ovat tuoneet peräti 10 voittoa – ja viimeisimmät 6 ottelua puolestaan ovat kaikki päättyneet Rangersin voittoon suoraan varsinaisella peliajalla. Homma on kulkenut mallikkaasti niin vieras- kuin kotikaukalossakin.

Chicago sen sijaan on vetänyt viime viikot varsin tasavahvaa voitto-tappio-voitto-tappio-sarjaa. Uskomme, että Rangers on se joukkue, joka tämän kombon katkaisee ja aiheuttaa Blackhawksille toisen perättäisen tappion.

Rangersin ML-voitto napataan lapulle!

Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning

Montrealilla on ollut suuria vaikeuksia oman pään tilkitsemisen kanssa, ja tästä seurauksena onkin tullut suuri määrä tappioita. Viimeisimpään 15 otteluun Canadiensilla on heilunut omissa vähintään kaksi kertaa iltaa kohden.

Tampa Bay sen sijaan on hurjastellut kovia maalimääriä vastustajan reppuun, joten lappu täydennetään vierasjoukkueen yli 1,5 maalin kera.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!