Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Sport isännöi Tapparaa Liigassa!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistain osalta jääkiekosta. Lapulle napattiin yksi kohde niin Liigasta kuin KHL:stäkin.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Sport – Tappara

Tappara on vihdoinkin alkanut pelaamaan materiaalinsa edellyttämällä tavalla – näin voitanee todeta. Viime viikonloppuna joukkue nimittäin kaatoi ensin Lukon 5-2, minkä jälkeen se haki sarjapisteet Kärpiltä lukemin 1-4. Voittoputki onkin venähtänyt jo viiden ottelun mittaiseksi.

Sport onnistui sekin nappaamaan kaksi voittoa viikonloppuna, kun ensin kaatui JYP 3-2 ja sen jälkeen voittolaukausten päätteeksi samoin 3-2-lukemin Pelicans.

Mainos alkaa

Tänään omissa tulee vaasalaisilla kuitenkin mitä todennäköisimmin kolisemaan useampaankin kertaan. Tapparan yli 2,5 maalia tuntuu varsin hyvältä valinnalta tuplauslapun avauskohteeksi.

Mainittakoon nyt vielä sekin, että joukkueethan kohtasivat pari viikkoa sitten, ja tuolloin Tappara oli voittolaukausten jälkeen parempi lukemin 5-6.

CSKA Moskova – Kunlun

Jos on Tappara edellä Sportia, samaa lausahdusta voidaan varmasti käyttää myös CSKA:n ja Kunlunin välisestä tasoerosta.

Sarjajohtaja CSKA suoritti ”ohipelinsä” viime viikolla häviämällä kotonaan nolosti Sibirille 1-5, jota seurasikin vieraissa tulleet 4-1-voitto Sotshista sekä 5-1-voitto Jekaterinburgista.

Taululla saattaa illan päätteeksi seisoa Kunlunin kannalta rumatkin lukemat, joten CSKA:n voitto isketään lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!