Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Robin Hull pelaa snookerin MM-karsinnoissa

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistaina snookerin puolelta, missä Suomen Robin Hull aloittaa urakkansa MM-karsinnoissa. Tässä pelivalinta!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Kishan Hirani – Robin Hull

Suomalainen Robin Hull pelaa tiistai-iltana snookerin MM-karsinnoissa. Miehen lähtökohdat turnaukseen eivät ole otolliset, sillä alla on pitkä pelitauko ja kutsu karsintoihin tuli täysin yllättäen. Nyt vastassa on Kishan Hirani, joka ei ole mikään sateentekijä. Täytyy kuitenkin huomioida, että Hirani on tällä kaudella pelannut ammattilaisena, kun taas Hull ei ole juurikaan pelannut, koska korttia ammattilaisturnauksiin ei ole ollut. Hirani on kertoimien valossa altavastaaja, joten lähdetään hakemaan sieltä selvästi paremmin valmistautuneen ja paremman pelituntuman omaavan miehen voittoa.

Panos on normaalia pienempi, koska maanantaina toinen kohteista peruttiin.

Mainos alkaa

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!