Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Keskiviikon lapulle löytyi single-kohde!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Keskiviikon lapulle löytyi single-kohde!

Vetovihje tuplaukseen tulee tänään jo perinteikkääksi betsikohteeksi muodostuneesta Valko-Venäjän futiksen pääsarjasta!

Vetovihje tuplaukseen:

Dynamo Brest – BATE

Valko-Venäjän futisliigaa vuosikaudet hallinnut BATE joutui viime kaudella väistymään mestarin paikalta ensimmäistä kertaa 13 vuoteen, kun tämän illan vastustaja Dynamo Brest juhli mestaruutta.

Käynnissä oleva kausikin starttasi BATEn osalta hapuillen, mutta sen jälkeen se on dominoinut: Tällä hetkellä joukkue seilailee viiden ottelun voittoputkessa.

Brest ei ole vakuuttanut alkukaudesta ja joukkue löytyy sarjan keskikastista. Voitanee jopa puhua jonkinmoisesta mestaruuskrapulasta.

Matsi on Coolbetilla Päivän Peli ja BATEn voitosta tarjolla oleva markkinoiden korkein kerroin houkuttelee niin paljon, että se isketäänkin lapulle keskiviikon single-kohteena!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut